Onderhoud van klimaatinstallaties in woningen BAM door Servicepartnerbedrijven van Essent

Geplaatst op 19 juli 2019 door Redactie

Energiewacht heeft namens de servicepartnerbedrijven van Essent een samenwerkingsovereenkomst getekend met BAM Energy Systems. De servicepartnerbedrijven zijn de komende vier jaar verantwoordelijk voor het onderhoud van de klimaatinstallaties in woningen die BAM realiseert. Zij gaan warmtepompen, warmte-terug-win-units en zonnepaneleninstallaties onderhouden in NOM-woningen, stroomversnellingswoningen en woningen binnen verschillende nieuwbouwprojecten.

De eerste projecten waarin de servicepartnerbedrijven actief aan de slag gaan, zijn projecten die BAM heeft gerealiseerd in Emmen, Loppersum, Delft en Maastricht.

De partijen zijn geen onbekenden van elkaar, eerder werkten ze succesvol samen binnen diverse projecten, waaronder het project Duurzaam Oldambt. “BAM is goed in de realisatie en langdurige exploitatie van duurzame energiesystemen, Energiewacht en de overige servicebedrijven van Essent, Energiewacht Groep, Geas Energiewacht, Kemkens en Volta Limburg, zijn goed in het onderhouden van duurzame verwarmings-, - warmwater- en ventilatie-installaties in woningen," zo zegt Erik Koning, betrokken vanuit Energiewacht bij deze nieuwe samenwerkingsvorm.

Essent wil dat iedereen toegang heeft tot duurzame energievoorzieningen en dat de overgang naar duurzame energie betaalbaar blijft.

"Door stap voor stap te verduurzamen helpen we Nederland met praktische en betaalbare oplossingen. Een belangrijke rol in deze stapsgewijze verduurzaming is weggelegd voor isolatie, het gebruik van zonnepanelen en de inzet van (hybride) warmtepompen. De samenwerking met BAM sluit hier naadloos op aan."

Sander Leenders, algemeen directeur servicepartnerbedrijven bij Essent

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement