Nieuw op de SHK ESSEN 2020 en uniek in de sector: Gemeenschappelijke stand 'Campus SHK Opleiding'

Geplaatst op 23 juli 2019 door Redactie

Vrijwel iedere derde bezoeker op de SHK ESSEN komt naar de beurs met bijscholing als doel. Technische vernieuwingen alsmede stijgende klanten- en milieueisen stellen ambachtsbedrijven voor de taak om te investeren in hoogwaardige en nauwkeurige bijscholing van medewerkers en trainees. De volgende editie van de vakbeurs voor sanitair, verwarming, airconditioning en digitaal gebouwenmanagement (dinsdag 10 maart tot vrijdag 13 maart 2020, in de Messe Essen) wil aan deze behoefte gehoor geven en breidt daarom het aanbod op scholingsgebied uit. Voor het eerst en uniek in de sector presenteert de gemeenschappelijke stand "Campus SHK Opleiding" zich. Deze wordt geflankeerd door een tweedaags scholingscongres.

Of het nu gaat om aanbieders van opleidingen en bijscholingen, wetenschappelijke onderzoeksinstellingen of de industrie – de nieuwe Campus SHK Opleiding heeft een allesomvattende benadering, zodat bezoekers een transparant overzicht van het scholingsaanbod krijgen. Tegelijkertijd fungeert de gemeenschappelijke stand als platform voor persoonlijke gesprekken en netwerken. Scholingsorganisaties in de sector krijgen op de SHK ESSEN de exclusieve mogelijkheid om zichzelf en hun prestaties krachtig en gericht op de doelgroep aan de bezoekers voor te stellen. Daaruit resulteren nieuwe kansen op de markt. Er is een oppervlakte in de centraal gelegen hal 2 gepland, meteen in de buurt van de aanverwante leerlingenlounge en het beursoptreden van de vakvereniging SHK NRW. De ideële organisatie van de SHK ESSEN telt rond 6000 professionele bedrijven tot zijn leden.

Scholingscongres begeleidt de SHK ESSEN

Het onderwerp Scholing wordt afgerond door een door de vakvereniging SHK NRW georganiseerd tweedaags congres dat de complexe vereisten aan opleiding en bijscholing aan de orde stelt en nieuwe oplossingen introduceert. Op 10 maart 2020 ligt de focus op bijscholing; op 11 maart 2020 staat het onderwerp Opleiding centraal. Bovendien hebben de deelnemers aan het scholingscongres de gelegenheid om de beurs te bezoeken en zich een beeld te vormen van actuele trends en innovatieve producten.

Meer informatie en aanmelding voor stands onder: www.shkessen.de