Efficiënt meten, direct rapporteren

Geplaatst op 07 mei 2019 door Redactie

Met de testo 400 breidt Testo zijn meetinstrumenten portfolio op een slimme manier uit. Dit meetinstrument is niet alleen smarter, sneller en beter. Hij is ook naadloos te integreren in het uitgebreide sensor pakket van Testo. Het aanbod aan sondes voor het nieuwe meetinstrument behoort tot de grootste op de markt. Daarnaast zijn ook de Testo Smart Probes combineren met de universele meter. De meter biedt innovatieve functies die zijn gebruikers in alle opzichten werk uit handen nemen en inclusief een volledige documentatie direct op locatie mogelijk maken.

Bij de nieuwe testo 400 kunnen alle sondes heel eenvoudig en snel tijdens het meten worden gewisseld. Dat maakt het opnieuw starten overbodig. Het meetinstrument kent helder gestructureerde en duidelijke meetmenu's die de gebruiker snel en eenvoudig door de hele bediening loodsen. Dankzij het brede voelerassortiment is de meter breed inzetbaar. Van metingen in cleanrooms, tot klimaatmetingen in kantoren of klaslokalen.

De sensorportfolio omvat digitale bluetooth-sondes, digitale kabelsondes, de Testo Smart Probes plus NTC- en TE-temperatuurvoelers (type K). Nieuw in het assortiment zijn vijf digitale Pt100-temperatuursondes.
Als sondes gekalibreerd moeten worden, dan is dat onafhankelijk van het meetinstrument mogelijk. In plaats van na het meten nog naar kantoor te moeten, kan men de documentatie van de meting direct op locatie bij de klant afsluiten. De meetrapporten incl. meetwaarden en klantgegevens kan men comfortabel per mail versturen en worden bovendien in het instrument opgeslagen.