Drukverhogers, maar dan eenvoudig en duurzaam

Geplaatst op 28 maart 2019 door Redactie

Met slechts 2 pomptypes 1 complete lijn. Dat is de serie e.syline drukverhogers van DAB. Keep it simple is het motto, dus het installeren is eenvoudig en gaat snel. Ze zijn ook 30% compacter, dus ideaal voor kleine ruimten. Uw klant profiteert van een hoog comfort, nauwelijks geluid en 50% energiebesparing.

Frequentiegeregeld: een duurzaam alternatief

Waterdruk in gebouwen te laag of onstabiel? Dan biedt DAB Pumps als enige in zijn soort de compacte en frequentiegeregelde drukverhogers e.sytwin. Bijvoorbeeld voor individuele en collectieve woning- en utiliteitsbouw. Bij de e.sytwin zijn alle pompen frequentiegeregeld, dus een duurzaam alternatief voor conventionele drukverhogingsinstallaties. Conventionele pompen draaien altijd op vol vermogen, dus gebruiken meer energie. Daarbij slijten de pompen die op vol vermogen draaien ook sneller en hebben hogere onderhoudskosten.

Dankzij de frequentieregeling van de e.sytwin drukverhogers, functioneert het pompsysteem in elke situatie optimaal. Ten eerste is de druk altijd constant, dat zorgt voor een hoog comfort. Daarnaast zorgen frequentiegeregelde pompen voor meer dan 50% energiebesparing, vermindering van het geluid (max. 43 dB(A), trillingen en slijtage. Dus ook de kosten voor onderhoud worden gereduceerd.

30% compacter

Oude panden hebben vaak te weinig of kleine ruimten. De e.sytwin drukverhogers bieden dan uitkomst, want ze zijn ca. 30% compacter dan vergelijkbare drukverhogingsinstallaties.