Nieuw installateurscollectief TICNED van start

Geplaatst op 10 januari 2019 door Redactie

Sinds 1 januari 2019 is er een nieuw installateurscollectief van start gegaan onder de naam TICNED: Hét Technisch Installateurs Collectief Nederland. Naast het behalen van groot inkoopvoordeel,hebben installateurs ook de behoefte om deel te nemen aan een transparant installateurscollectief.

Het past in het huidige tijdsbeeld, dat installateurs mee kunnen praten in een organisatie en mee kunnen delen in de winst. Een collectief van en voor installateurs, dat is TICNED!

TICNED biedt de perfecte ondersteuning om de bedrijfsvoering van de aangesloten installatiebedrijven naar een hoger niveau te tillen. Dat doen we door scherpe conditie- en bonusafspraken, maar ook door tools aan te bieden op het gebied van verkoop. Wij staan voor een transparante organisatie en laten dan ook zien welke kosten er worden gemaakt en hoeveel bonussen er worden verdeeld onder de aangesloten installateurs. Onze organisatie kent een lage kostenstructuur, waardoor er meer bonussen kunnen worden uitgekeerd.

TICNED wordt geleid door Norbert Leerkes. Norbert heeft ruime ervaring in de branche en met installateurscollectieven.
Een kleine maar doeltreffende organisatie welke verantwoording aflegt aan een Raad van Commissarissen (RvC). Deze RvC bestaat uit een afvaardiging van de aangesloten installateurs.

Bij TICNED kunnen installateurs aandeelhouder worden, maar ze kunnen zich ook aanmelden zonder aandeelhouder te zijn. Of een installateur nu kiest voor wel of geen aandeelhouderschap, bij TICNED staat openheid en transparantie hoog in het vaandel.

Inmiddels hebben 26 installatiebedrijven zich al aangesloten bij TICNED en zijn al deze bedrijven direct aandeelhouder
geworden. Dit vertrouwen geeft TICNED direct een daadkrachtige start en laat de kracht van dit nieuwe collectief zien. De organisatie verwacht snel in aantal te kunnen uitbreiden.

www.TICNED.nl

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement