Wat installeer je in 2019? Mono- of polykristallijn panelen?

Geplaatst op 14 januari 2019 door Redactie

Kies je voor de mooiere, meer efficiënte en opkomende monokristallijn zonnepanelen tegen een hogere prijs, of juist de vertrouwde en goedkopere polykristallijn zonnepanelen? En welk vermogen kies je? De hoge efficiency panelen, al dan niet met glas-glas of de bekende panelen van batches die al op de markt verkrijgbaar zijn? En zijn sommige zonnepanelen beter voor bepaalde toepassingen?

Praktijkgerichte seminars voor installateurs

Deze en vele andere vragen krijg je beantwoord tijdens een van de 130 gratis seminars en 170 (inter)nationale deelnemers tijdens de grootste vakbeurs van Noordwest-Europa: Solar Solutions op 19, 20 en 21 maart in de Expo Haarlemmermeer. Met het programma van praktijkgerichte seminars praten wij jou helemaal bij over het actuele nieuws en de laatste ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie. Het programma bestaat niet uit reclamepraatjes of productpromoties, maar alleen uit objectieve informatie waar je écht wat aan hebt.

Ben je erbij?

Je holt van de ene naar de andere afspraak. Jouw werkdagen vliegen voorbij. Maar wanneer heb je nog écht tijd voor jezelf en jouw vak? Om jouw werk als installateur makkelijker te maken, is de hele zonne-energiemarkt gedurende drie dagen op één plek voor jou verzameld met meer dan 500 innovaties.

Registreer nu gratis met invitatiecode 19INSTALLTOT