Wasco versterkt leidende positie in onderdelen met nieuw assortiment voor warmtepompen

Geplaatst op 10 december 2018 door Redactie

Als eerste groothandel in Nederland presenteert Wasco het meest uitgebreide assortiment onderdelen voor warmtepompen. Met de toevoeging van deze onderdelen aan het assortiment, anticipeert Wasco op ontwikkelingen in de markt voor warmtepompen. Bovendien verstevigt de groothandel haar leidende positie in Nederland op het gebied van onderdelen.

Ook voor het verhelpen van storingen aan de meest gangbare merken warmtepompen kunnen service- en onderhoudsmonteurs dus voortaan terecht bij Wasco. De belangrijkste onderdelen van de merken Nibe, Techneco, Mitsubishi Electric, Alpha Innotec, Stiebel Eltron, Remeha, AWB, IthoDaalderop, Daikin, Vaillant, Haier, Nefit, Inventum, ATAG en Artel zijn uit voorraad leverbaar.

Dit assortiment wordt continu uitgebreid om zo de one-stop-shop onderdelenleverancier te blijven die installerend Nederland gewend is. Onderdelenzoeker Uiteraard zijn de modellen van de bovenstaande merken te vinden met de vernieuwde Wasco onderdelenzoeker op wasco.nl/onderdelenzoeker. Zo wordt het nog eenvoudiger om het juiste onderdeel te vinden.

Komt de monteur er niet uit? Dan is er altijd nog de Wasco Onderdelen verkoop binnendienst die assistentie kan verlenen.