20 Kilometer duurzaam comfort in Haps…

Geplaatst op 23 september 2021 door Redactie

Scan-Air, een toonaangevende fabrikant voor complete klimaatoplossingen in de agrarische sector selecteerde voor hun nieuwe pand in het Brabantse Haps een samenwerking met installateur Versleijen uit Oirlo. Het familiebedrijf uit Oirlo met bijna 100 jaar ervaring, heeft expertise in alle sectoren.

Realisatie project

Voor het realiseren van de vloerverwarming kwamen zij uit bij VTE in Ede, eveneens een toonaangevende fabrikant in de vloerverwarming wereld waar inmiddels al decennia lang ervaring en knowhow in huis is. Door de engineers van VTE werd op basis van de transmissieberekeningen de vloerverwarming- en koeling ontworpen waardoor straks zowel de kantoren, productie, assemblage en opslag ieder hun eigen behaaglijke klimaat comfort kunnen realiseren.

Het CAD-tekenwerk en projectbegeleiding zijn allemaal door VTE uitgevoerd waardoor er zeer korte lijnen zijn en snel geschakeld kan worden wat de planning en efficiëntie zeer ten goede komt. In het project zijn 155 groepen vloerverwarming gegaan met een gezamenlijke lengte van 22.000mtr. 20x2 5-laags leiding.