Nieuwe TECE douchegoot eenvoudig in lengte aan te passen

Geplaatst op 07 september 2018 door Redactie

Grote maten tegels of natuursteen zijn een trend. Mede door de open en drempelloze douchevloeren creëert dit een ruimtelijke beleving. Bij een onderbroken vloer is het mooi als de douchegoot ook doorloopt. Dit kan nu met de nieuwe rvs douchegoot TECEdrainprofile, want deze kan eenvoudig en exact op maat worden gemaakt. Bovendien kan deze strak tegen een wand worden ingebouwd, zodat de tegels aan de kop en zijkanten niet onderbroken worden. Dit is niet alleen esthetisch het mooist, het bespaart de tegelzetter op zaag- en montagetijd.

TECEdrainprofile kan overal worden toegepast, ook bij renovatie. Bij een afvoer van 40 mm is de totale opbouwhoogte slechts 65 mm. Bij de standaard afvoer van DN50 is de opbouwhoogte 95 mm.

Voor een goede afvoer van het water en een optimaal zelfreinigend effect, is TECEdrainprofile over de gehele lengte voorzien van schuine vlakken. In het hart bevinden zich 2 afvoerspleten. Voor inspectie en reiniging is de sifon snel bereikbaar. Met een lichte druk op het afdekprofiel komt deze los en kan de sifon direct en zonder gereedschap worden uitgenomen. In tegenstelling tot douchegoten is het reinigen van de goot niet van toepassing, ook dit scheelt reinigingskosten. TECEdrainprofile is vanaf juni leverbaar.