Burgerhout introduceert een nieuw, revolutionair rookgasafvoersysteem

Geplaatst op 03 september 2018 door Redactie

Tijdens de Installatie Vakbeurs in Hardenberg, die gehouden wordt van dinsdag 11 tot en met donderdag 13 september, introduceert Burgerhout een volledig nieuw rookgasafvoersysteem.

Met dit revolutionaire systeem speelt Burgerhout in op de trend van de laatste jaren om concentrisch afvoermateriaal te installeren op de cv-ketel. De combinatie van een push-fit systeem en een trekvaste verbinding betekent een volgende stap in veiligheid. Daarmee is de kans op het losraken van de componenten nagenoeg tot nul gereduceerd.

Bij de ontwikkeling van dit complete systeem is niet alleen gekeken naar de veiligheid maar ook naar het installatiegemak voor de installateur. Het is niet langer meer nodig de bochten separaat te beugelen. Eén beugel om elke mof van de pijp volstaat. Voor deze beugelpositie is een nieuwe fixatiebeugel ontwikkeld.
Op de Installatievakbeurs onthult Burgerhout het volledige systeem en kunt u zelf ervaren hoe trekvast en zeker deze oplossing is. Voor een sneakpreview gaat u naar burgerhout.nl/easysafe.

Installatie Vakbeurs Hardenberg: hal 2 stand 232.