180 professionals ontmoeten elkaar tijdens Haringparty en Botterrace!

Geplaatst op 06 juli 2018 door Redactie

Op maandag 18 juni waren 180 professionals uit de installatietechniek en gebouwde omgeving in Spakenburg verzameld tijdens de jaarlijkse haringparty van businessclub Vision in Buildings. Voorafgaand aan deze happening, vertrokken er 17 botters vanuit de haven voor een heuse zeilwedstrijd op het Eemmeer en werd er intensief genetwerkt. Dat laatste lag voor de hand als 180 professionals uit dezelfde branche op hetzelfde moment bij elkaar zijn!!

Ruim 25 jaar geleden startte Vision in Buildings op een bescheiden schaal met het vieren van de komst van de Hollandse Nieuwe: de eerste, jonge haring van het seizoen die geschikt is voor consumptie. Gebeurde dat toen nog bij Bistro Chez Jacqueline in de oude Utrechtse binnenstad, tegenwoordig pakt de businessclub groots uit met een haringparty in Spakenburg en een botterrace. Liefst 180 professionals waren op 18 juni op dit spektakel afgekomen. Om te happen, te varen, maar toch zeker ook om te netwerken.

Reacties

“Ieder jaar weer verheug ik mij op deze reünie; een unieke samenkomst van mensen uit het vakgebied,” aldus Fokko Mienstra, adviseur en aandeelhouder van Galjema B.V. en lid van het eerste uur. Peter Vermeule, director Service & Parts bij Carrier Airconditioning Benelux BV was dit jaar als gast voor het eerst op één van de boten: “Ik vond de combinatie van actief op het water bezig zijn met branchegenoten én het ontmoeten van nieuwe mensen en bekende relaties onder het genot van een drankje en een Hollandse Nieuwe, een mooie ervaring!” Een wel heel bijzondere ervaring had Johan Kemp, Sales Manager bij SIG Inatherm: “Dit jaar zijn we als SIG Inatherm 50 jaar actief in de installatiebranche. De haringparty en bottertocht met 180 metgezellen was voor ons “the place to be” om dit te vieren! Vision bedankt namens een trots lid van deze mooie club.”

Businessclub voor professionals

Vision in Buildings is een businessclub voor professionals die vanuit de techniek met de gebouwde omgeving bezig zijn. De ruim 40 leden zijn veelal directeuren of eigenaren van (middel)grote bedrijven die actief zijn als fabrikant, installateur, adviseur, architect of eindgebruiker. Voor deze specifieke, technische branche is Vision Buildings uniek in haar soort. “Er is geen andere businessclub in Midden-Nederland voor deze professionals; dit is ‘the place to be’,” zegt Ted Meij, voorzitter van Vision Buildings en DGA van Blygold Nederland. De 40 leden ontmoeten elkaar regelmatig informeel tijdens kennisbijeenkomsten en werkbezoeken. “We informeren elkaar, discussiëren over de nieuwste ontwikkelingen en laatste trends in de techniek en gebouwde omgeving maar gunnen elkaar ook een podium als je je als bedrijf wilt profileren.”

Meer informatie over Vision in Buildings vindt u op www.vision-utrecht.nl, tevens treft u daar een link als u meteen lid wilt worden.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement