Inbouwsysteem HANSABLUEBOX

Geplaatst op 18 februari 2016 door Redactie

In nauwe samenwerking met SHK-professionals heeft Hansa het nieuwe inbouwsysteem HANSABLUEBOX voor de mengkraanseries en thermostaten uit de segmenten HANSA|LIVinG en HANSA|HOME ontwikkeld: het product werd steeds op de behoeften van de verwerker afgestemd. De HANSABLUEBOX is optimaal ontworpen voor alle courante installatiesystemen- en types en past op elke ondergrond.

De bouw van de HANSABLUEBOX-basiseenheid vereenvoudigt de montage aanzienlijk. Het systeem werd volgens het ‘stopcontact-principe’ ontwikkeld. Dat betekent dat tijdens de ruwbouwfase enkel de basiseenheid in de muur wordt ingebouwd. Design en functie kunnen later worden bepaald. De installateur kan daarom met slechts één uniek inbouwsysteem inspelen op verschillende inbouwsituaties en consumentenbehoeften.

De HANSABLUEBOX beschikt over een rotatiesymmetrische opbouw met naar wens ½-duim- of ¾-duim-ingangen. Met een comfortabele afstand van 31 millimeter tussen de aansluiting en de muur en een brede speelruimte van 75 tot 105 millimeter bij de inbouwdiepte biedt ze maximale vrijheid voor de installatie. De eindmontage kan bijzonder tijdbesparend en veilig worden uitgevoerd. Dankzij de seriematige BLUETUNE-functie kan de rozet bij de eindmontage tot 3,5 graden in elke richting nog worden bijgesteld. Zo kunnen installateurs op een betrouwbare en gemakkelijke manier zorgen voor de parallellie met de tegelvoegen die nodig is bij hoekige rozetten.

HANSABLUEBOX beantwoordt volledig aan de montagenormen van Din EN 1717 bij verwijderde baduitlopen met een extreem lage, minimale montagehoogte van 240 mm. Gebruikstips, gedetailleerde productgegevens, een overzichtelijke quickguide en een praktische montagefilms kunt u vinden op de eigen microsite van HANSA. Hansa Nederland BV T 033 – 246 34 63 www.hansa.de http://hansabluebox.hansa.com info@hansa-nederland.nl