Allround vloerverwarmingssystemen van Magnum Heating op VSK

Geplaatst op 15 januari 2018 door Redactie

MAGNUM Heating staat van 6 t/m 9 februari weer op de VSK Beurs 2018.

MAGNUM Heating is een zelfstandige Nederlandse onderneming en producent van vloerverwarmingssystemen. Wij bieden een complementair programma op basis van elektra- en watertechnologie voor toepassingen op het gebied van Comfort en Safety met Controlesystemen als de verbindende factor.

Wij bieden naast een allround productprogramma ook alle mogelijkheden bij projecten. MAGNUM Projectservices realiseert afgiftesystemen voor het verwarmen en koelen van vloeren en wanden voor woningbouw en utiliteit door geheel Nederland. Alle disciplines worden door MAGNUM Projectservices verzorgt, calculatie, engineering, tekenwerk, volledige projectleiding en uiteraard installatie en service.

Magnum opereert al 25 jaar in de markt en doet continu investeringen in nieuwe, innovatieve producten. Door deze ervaring zijn zij een all-round specialist in vloerverwarming. De producten worden uitsluitend geleverd via de technische groothandel.

Kom kennismaken met de allround vloerverwarmingssystemen van Magnum in Hal 7 Stand E036, bij de ingang van het VSK Beurscafé! Voor gratis kaarten voor de beurs kunt u zich hier registreren.