Innovatieve koppelingen en reparatieklemmen

Geplaatst op 20 september 2017 door Redactie

AVK Nederland BV blijft volop in ontwikkeling. Vol trots lanceert AVK Nederland BV haar nieuwe REPICO programma; de meest innovatieve aanvulling op het uitgebreide productassortiment van reparatieklemmen en koppelingen.

Het REPICO programma bestaat uit een serie RVS koppelingen en reparatieklemmen welke niet alleen een snelle en eenvoudige montage garandeert maar ook een economische èn duurzame oplossing biedt. Dit doet AVK door hoogwaardige RVS kwaliteit met een uitzonderlijk lange levensduur toe te passen bij het produceren van deze producten. Met Repico hoopt en verwacht AVK van toegevoegde en onderscheidende waarde te zijn voor klantrelaties binnen industrie, gas, (afval)water en brandbestrijding.

Het product

De AVK Repico RVS koppeling bestaat uit een 3-tal varianten, trekvast, niet trekvast (flexibel) en een combinatie van trekvast en niet trekvast, waarmee men eenvoudig en snel twee buizen aan elkaar kan verbinden. De Repico koppeling vervangt traditionele las-, flens-, insteek- en groefverbindingen.

De AVK Repico RVS reparatieklem is een snelle, degelijke en eenvoudige oplossing bij reparaties aan stalen, koperen, asbest, cement, gietijzeren of kunststof leidingen. Met deze reparatieklemmen kan een buis met een scheur, gat of volledige breuk permanent gerepareerd worden.

Fabrieksuitbreiding

Momenteel wordt volop gewerkt aan de uitbreiding van AVK Nederland BV, locatie Rewag, Schorsweg 1 in Vaassen met als doel een volledig geautomatiseerde productielijn voor de REPICO producten te huisvesten. AVK streeft daarbij naar continuïteit in de vertrouwde AVK-kwaliteit en betrouwbare en snelle leveringen.