Vakbeurs Energie 2017

Geplaatst op 13 september 2017 door Redactie

Van 10 tot en met 12 oktober 2017 vindt de 13e editie van de Vakbeurs Energie plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Met ruim 350 exposanten en partners en vele inhoudelijke sessies is de beurs uitgegroeid tot een onmisbaar platform voor iedereen die serieus met duurzame energieopwekking en -besparing bezig is.

Ondernemen met Energie

Wendy van de Geijn van organisator 54events: “Het thema van dit jaar “Ondernemen met Energie” is niet voor niets gekozen. Het mes snijdt aan 2 kanten: Energie is een product waar ondernemingen van kunnen bestaan en ondernemend Nederland moet er met z’n allen de schouders onderzetten om de doelstellingen te halen. De dwarsverbanden, innovaties en nieuwe samenwerkingen die ontstaan zijn de motor van de energietransitie en bieden nieuwe kansen.“

Thematische aanpak

Om het platform voor bezoekers overzichtelijk te maken werkt Vakbeurs Energie met een heldere, thematische aanpak en indeling. Van Audits tot Zonne-energie; alle aspecten van energieopwekking en - besparing komen aan bod. Uniek daarbij is de verbinding die wordt gelegd tussen de belangrijkste betrokken sectoren; gebouwde omgeving, industrie en - door de combinatie met de vakbeurs Ecomobiel - mobiliteit.


Praktisch

9 t/m 15 oktober 2017 Nationale Energie Week

10, 11, 12 oktober 2017 Ecomobiel

10, 11, 12 oktober 2017 Vakbeurs Energie

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement