Ondernemen met energie in de installatiebranche

Geplaatst op 04 september 2017 door Redactie

Dit jaar vindt op 10, 11 & 12 oktober voor de 13de keer de Vakbeurs Energie plaats in de Brabanthallen. Thema dit jaar: Ondernemen met energie. Deze beurs is de one-stop-shop voor energiezuinige installaties. Laat u inspireren door alle ontwikkelingen en innovaties en een uitgebreid inhoudelijk programma.

Bestel nu een gratis toegangskaart!

350 exposanten en partners

De beurs is een onmisbaar platform voor iedereen die serieus met duurzame energieopwekking en energiebesparing bezig is. Laat u informeren door meer dan 350 exposanten en partners. Uniek daarbij is de verbinding die wordt gelegd tussen de belangrijkste betrokken sectoren; gebouwde omgeving, industrie en - door de combinatie met de vakbeurs Ecomobiel - mobiliteit.
Bekijk hier de deelnemerslijst!

(Mini) congres: Energiebesparing 60 Brabantse kantoren

Uit onderzoek van ECN blijkt dat er bij grote kantoorpanden een groot besparingspotentieel zit. Om gebruikers, installateurs en energieadviseurs te attenderen op dit potentieel is de FedEC samen met de Provincie Noord-Brabant, de omgevingsdiensten en branche organisatie Uneto-VNI een project gestart waarbij uw installaties GRATIS worden gecontroleerd.

Dag: donderdag 12 oktober
Tijd: 13.00-14.30 uur
Zaal: Energie Theater

Seminar Smart Buildings

In 2015 organiseerden Vakbeurs Energie en Smart Energy NL een themamiddag over Smart Grids & Elektrisch Vervoer. Dit jaar trekken we opnieuw samen op en wordt ingezoomd op gebouwen. Hoe kunnen Smart Buildings een bijdrage leveren aan de energietransitie? Gedreven presentatoren laten u niet alleen huidige oplossingen zien maar belichten ook toekomstige mogelijkheden.

Dag: 12 oktober
Tijd: 13.00 - 17.00 uur
Zaal: Hertog Zaal

Besparen op mobiliteit: Ecomobiel

Tegelijkertijd met Vakbeurs Energie vindt tevens Ecomobiel plaats. Deze vakbeurs is de schakel in energietransitie op het gebied van duurzame mobiliteit en biedt ieder jaar praktische oplossingen om economischer en duurzamer om te gaan met mobiliteitsvraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan manieren om energie- en brandstofkosten te verlagen, de ideale mobiliteitsmix samen te stellen, slimme organisatie van een wagenpark of betere doorstroming van verkeer door weggebruikers tijdig te informeren.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement