Rensa on Stage vanaf 30 mei weer van start

Geplaatst op 29 mei 2017 door Redactie

In 2015 lanceerde Rensa hét evenement voor installateurs: Rensa on Stage. Een verrassende avond in samenwerking met fabrikanten waarbij het draait om het spel en de knikkers.

Deze mix van informatie en entertainment viel zo goed bij installateurs in de smaak dat Rensa on Stage vanaf morgen in reprise gaat in 10 theaters in Nederland.
Ditmaal met de medewerking van televisiepersoonlijkheden Rob Urgert en Joep van Deudekom.

Op het evenement kunnen installateurs op een leuke manier kennis vergaren en netwerken
met fabrikanten, collega’s en Rensa medewerkers. De theatertournee start op dinsdag 30 mei in Doetinchem en eindigt op donderdag 29 juni in Zoetermeer.

Over Rensa

Rensa neemt als technische groothandel een vooraanstaande plaats in op de markt van verwarming en ventilatie. Vanuit een modern logistiek concept levert Rensa goederen door
heel Nederland aan de professionele installateur in de woning- en utiliteitsbouw. Naast een breed en diep assortiment ondersteunt Rensa haar afnemers met uitgebreide dienstverlening.
Rensa heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld van regionale groothandel tot ‘state of the art’ dienstverlener in klimaatbeheersingoplossingen, met vestigingen en verkoopbalies door heel Nederland.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement