Nieuwe designs van KLUDI

Geplaatst op 23 mei 2017 door Redactie

High-quality, intuïtief gebruik en sophisticated design zijn de bepalende kenmerken van KLUDI armaturen. Door aandachtig te luisteren naar de behoeftes en verwachtingen van consumenten, verbetert de onderneming continue haar product portfolio. De laatste ontwikkelingen van KLUDI, passend bij een moderne lifestyle en alle verwachtingen vervullend, zijn gepresenteerd op de ISH beurs in Frankfurt.

KLUDI AMEO – een vleugje luxe

KLUDI AMEO is een nieuwe range badkamer armaturen,gedistingeerd door het unieke design.Het design weerspiegelt actuele trends in interieur design en belichaamt de principes van het soft purisme. De combinatie van een simpele vorm met afgeronde lijnen van de behuizing en de hendel, gecompleteerd met de consistentie van design binnen de hele range van producten, vormt een uitstekende inspiratie voor een ieder, die een luxe badkamer ontwerpt.

Hoewel, het unieke design is niet het enige voordeel van de nieuwe serie. De armaturen zijn verkrijgbaar in meerdere hoogtes, bevestigingsmogelijkheden en ergonomische functies. De oplossings-variëteiten garanderen veilig, ergonomisch en comfortabel gebruik tegen een betaalbare prijs; samengevat een onberispelijke en volledig uitgebalanceerde product range.

Meer dan alleen een douche

KLUDI A-QA 1S en KLUDI A-QA 2S hoofddouches zijn een knipoog naar de afnemers, die de voordelen van een verkwikkende water massage willen binnen de 4 muren van hun woonhuis.
Dankzij de innovatieve constructie, een vergrote afmeting, uniek design en de mogelijkheid om te schakelen tussen een softe- en volumestraal, zullen gebruikers hun dromen kunnen verwezenlijken van een stimulerende en ontspannende douche. Kenners van extravagant design zullen de nieuwe super vlakke A-QA vierkante of ronde hoofddouche weten te appreciëren, die 400 mm meet en slechts 8 mm hoog is. KLUDI LOGO DUAL SHOWER SYSTEM is een ander opwindend product voor afnemers, die van douchen houden.

Eén van de meest succesvolle producten in het KLUDI assortiment – een combinatie van hoofddouche en handdouche – wordt toegevoegd aan de KLUDI LOGO budget product range. De zijdelingse bedieningen, duidelijke warm- en koudwater markeringen en een thermostaat waarborgen een veilige en comfortabele douche belevenis.

Doorbreken van tradities

Een andere gewaagde keuze, die door KLUDI is bedacht zijn witte armaturen. De KLUDI LOGO NEO product range – eerder uitsluitend leverbaar met een verchroomd oppervlak – zal nu ook worden geïntroduceerd met een wit oppervlak. KLUDI LOGO NEO WHITE is een propositie voor afnemers, die waarde hechten aan kwaliteit en uitstekend design tegen een faire prijs.

De onderneming zal tevens een nieuwe inbouw wastafel-wandmengkraan in wit toevoegen aan de KLUDI BALANCE product range. Deze verjonging is niet alleen een aanpassing van het oppervlak, maar ook van het design – zowel de uitloop als de bedieningshendel zijn nu gepositioneerd op een rozet, die een moderne en interessante vorm tot gevolg heeft. “Armaturen en toebehoren in unieke kleuren worden steeds populairder. Meer en meer dienen zij als verfijnde aanvullingen in moderne badkamers – zowel in combinatie met wit als ook met donkere kleuren”, zo concludeerden de designers, die met KLUDI samenwerken.

De onderneming heeft tevens gegarandeerd, dat het geweldige design gecombineerd is met de meest belangrijke hedendaagse eisen, nl. efficiency en waterbesparing. Alle armaturen worden uitgerust met een s-pointer eco perlator, die het gebruikers mogelijk maakt de richting van de waterstraal aan te passen aan de veelheid van wastafelvormen, terwijl de water doorstroomhoeveelheid tot 6l/min gereduceerd wordt, zelfs met hoge waterdruk.

De dit jaar door KLUDI gepresenteerde innovaties, omvatten een breed spectrum van producten, ontwikkeld als antwoord op de wensen en verwachtingen van afnemers. De nieuwe en exclusieve KLUDI AMEO range zal een aangename verrassing zijn voor de consument. Gelijkertijd zal men in staat zijn uit aanvullende en gemodificeerde producten te kiezen, die aansluiten op de reeds bestaande populaire en alom bekende assortimenten.