Advies op maat over duurzame warmte

Geplaatst op 01 mei 2017 door Redactie

De nieuwe website duurzamewarmte.nl helpt huiseigenaren bij het kiezen van de juiste duurzame warmtetechniek. Hier staat alle informatie op over warmtetechnieken, de kosten en de besparing die het oplevert.

Met een handige tool kan iedereen advies op maat krijgen en informatie over betrouwbare leveranciers en beschikbare subsidie.

Duurzamewarmte.nl helpt huiseigenaren op weg

Iedereen kan zijn of haar huis op een duurzame manier verwarmen en van warm water voorzien. Dat kan met zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels of pelletkachels.

Huiseigenaren weten vaak niet hoe deze technieken precies werken. Op duurzamewarmte.nl vindt u alle informatie op een rijtje.

ISDE maakt keuze duurzame warmte aantrekkelijker

De Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) maakt het voor huiseigenaren en bedrijven extra aantrekkelijk om te kiezen voor duurzame warmte. Huiseigenaren kunnen een aanzienlijke financiële vergoeding krijgen voor de aanschaf van: zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. De hoogte hangt af van het type installatie.

Initiatiefnemers

Duurzamewarmte.nl kwam tot stand via een unieke samenwerking tussen bijna 20 leveranciers, meerdere brancheorganisaties, overheid en maatschappelijke organisaties. De site komt voort uit het Energieakkoord voor duurzame energie.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement