10 jaar product- en prestatiegarantie; BUVA homecare systemen

Geplaatst op 12 december 2018 door Redactie

Met meer dan 70 jaar ondernemerschap is BUVA onmisbaar in het dagelijkse leven van bewoners op het gebied van duurzaam geproduceerde warmte, gezonde binnenlucht en veilig afgesloten ramen en deuren. De BUVA homecare systemen zijn een verzameling BUVA producten die zodanig op elkaar zijn afgestemd, dat een optimale samenwerking ontstaat.

De homecare systemen worden standaard geleverd met een bijbehorend onderhoudscontract waarbij naast een 24/7 beschikbare storingsdienst ook 10 jaar product- en prestatiegarantie wordt geboden.

Naast hoogwaardige producten en garantie biedt BUVA haar partners service op elk niveau. Door het leveren van complete modulaire systemen ontzorgen we onze partners en bieden we toegevoegde waarde in de vorm van advies, begeleiding, garanties en service.

Voor elk bouwproject heeft BUVA een passende oplossing, van mechanische ventilatie tot een all-electric warmtepomp. Hiermee spelen we samen met onze partners een betekenisvolle rol binnen woningen, de woonomgeving en de samenleving.
Meer weten over wat BUVA homecare systemen in uw project kan betekenen? Kijk dan snel op https://www.buva.nl/systemen.