10 Jaar FiVEA vlechtmachines in Nederland

Geplaatst op 31 december 2020 door Redactie

Het is dit jaar 10 jaar geleden dat de eerste FiVEA vlechtmachine door FiVEA distributeur TTCOM-EUROPE in Nederland geleverd werd. Met de machines van 10 jaar geleden wordt zelfs nu nog steeds gewerkt. Ter gelegenheid van het eerste decennium FiVEA in Nederland zijn hun vlechtmachines vanaf 1 december 2020 tegen jubileumprijzen te koop.

In het afgelopen decennium kwamen er veel nieuwe klanten bij die zochten naar een lichtgewicht en stille machine die minder draad verbruikt tegen een lage investering. FiVEA kon dat bieden. Bovendien bespaarde de speciale vloerverwarmingsbek 1 man op het werk.
Voor de installateur die niet dagelijks vloerverwarming aanlegt, is de FiVEA een uitkomst. Het is een slimme vlechtmachine die snel en eenvoudig zijn werk doet. FiVEA garandeert jarenlang zorgeloos werken.

In 2012 introduceerde FiVEA de eerste slimme en intelligente accu bindmachine met een bereik van 12 – 24 mm. De tweede generatie FiVEA, de RT 308-C, werd in 2016 geïntroduceerd. Handig is dat voor de service een stukje van de behuizing weggenomen kan worden. Zo kan een eventueel probleem ter plekke door iedere gebruiker opgelost worden. De intelligente lichtgewicht accu vlechtmachine FiVEA RT308-C, de SPiDER, is geschikt voor bijna al het vlecht- en bindwerk op de bouw. De machine werkt makkelijk, strak, snel en storingsvrij. In 2019 is het model SurSpider ZKZ-40A geïntroduceerd, met een bereik van 10 – 40 mm.

TTCOM-EUROPE levert FiVEA vlechtmachines uitsluitend via de groothandel.