Profiteer van de innovatiekracht van Gree

Geplaatst op 20 februari 2024 door Redactie

Groots in airconditioning

Het internationale onderzoeksinstituut Euromonitor International maakte in 2023 bekend dat Gree Electric Appliances, Inc. in 2022 het nummer één merk in airconditioning in de wereld is. De onafhankelijke vergelijkingswebsite Slimster.nl onderzocht in april 2023 welke merken airconditioning de beste zijn en toetste verschillende merken op het gebied van kwaliteit, efficiëncy en duurzaamheid. Ook Gree heeft een plek in deze top 6 gekregen. Slimster zegt over Gree: 'De Gree airco's behoren tot de A-merk airconditioners en bieden een zeer hoge kwaliteit.' Deze bekroningen zijn een mooie waardering voor de uitstekende producten van Gree. Een energiezuinige en stijlvolle airconditioning van Gree levert immers voor elke woon- of werksituatie een optimaal leefklimaat.

Krachtig in warmtepompen

Naast airconditioning is Gree als geen ander thuis in krachtige en energiezuinige warmtepompen. De Gree Versati lucht-waterwarmtepomp is verkrijgbaar in mono-, split- of all-in-oneversie en is met vermogens variërend van 6 tot 16 kW een uitstekende keuze voor het verduurzamen van woningen en kantoren. Op alle modellen van de Gree Versati warmtepomp geven wij maar liefst vijf jaar garantie. De Versati is zowel hybride als all-electric inzetbaar.
Nieuw in 2024 is de Versati Monoblock IV Max met een maximale capaciteit van 30 kW. De Monoblock IV Max kan in een cascade-opstelling worden geplaatst waarmee een capaciteit tot maar liefst 120 kW kan worden behaald. Deze opstelling is bijzonder geschikt voor de verduurzaming van grotere (bedrijfs)ruimtes. Met een energielabel van C of lager is het zelfs mogelijk om versneld te verduurzamen.

Profiteer van ons partnerprogramma

Gezamenlijk succes begint met inspanning: dat is ons motto. We spannen ons in voor een stabiele en betrouwbare relatie met ons gewaardeerde netwerk van erkende Gree-installateurs. Ons Gree partnerprogramma omvat buiten eerlijke prijzen, een kwalitatief aanbod van verdiepende trainingen, talloze mogelijkheden m.b.t. warehousing, grote voorraden aan onderdelen en bovenal échte expertise in Nederland waarop u kunt vertrouwen.

Wilt u meer informatie over ons assortiment airconditioning en warmtepompen? Meer weten over ons Gree partnerprogramma?
Neem contact met ons op via www.gree.nl/contact