Als installateur voorbereiden op de toekomst? Daar is kennis en samenwerking voor nodig!

Geplaatst op 24 april 2019 door Redactie

Met de ontwikkelingen in de installatie- en elektrobranche verschuift jouw rol als installateur steeds meer naar adviseur en wordt samenwerken nog belangrijker! Tijdens De Installateur van de Toekomst in Gorinchem vind je de kennis om je voor te bereiden op deze nieuwe rol en de mogelijkheden om nieuwe samenwerkingen aan te gaan met andere ondernemers.

Welke kennis ga jij opdoen?

Om je kennis bij te spijkeren heeft De Installateur van de Toekomst kennis- en praktijksessies op het programma staan om jou voorbereid weer de werkvloer op te sturen! Zo komt de NEN lezingen geven over NEN4010, organiseert TVVL een kennismiddag met onderwerpen zoals F-gassen en biodynamische verlichting, maar zijn er ook workshops te volgen over SDE+ subsidie en warmtepompen. Bekijk de verschillende sessies op de website!

Vergroot je netwerk op de ZZP-Borrel

Samenwerken wordt steeds belangrijker voor ondernemers. Kom op woensdag 15 mei om 19:00 uur naar de ZZP-Borrel en ga nieuwe samenwerkingen aan in zuidwest Nederland onder het genot van een hapje en een drankje. Je kunt je hier vrijblijvend aanmelden.

De Installateur van de Toekomst is op 14, 15 en 16 mei te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem. Ga naar de website www.installateurvdtoekomst.nl en bestel gratis tickets met registratiecode 71918001.

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement