Nieuw FLOWAIR SLIM: ultradun luchtgordijn met bewegingssensor

Geplaatst op 06 mei 2021 door Redactie

Maak nu kennis met de nieuwe serie SLIM luchtgordijnen van FLOWAIR. Uniek om zijn stille werking, de ingebouwde bewegingssensor en het slanke Design.
Dit luchtgordijn mag zeker gezien worden in een kantoor of retailomgeving, maar ook bijvoorbeeld in cafés, restaurants, kapperszaken en casino’s. De slanke vorm en de futuristische zijelementen benadrukken aandacht voor detail. Het SLIM luchtgordijn is uniek vanwege zijn stille werking vanaf 33,5 dB (A). (SLIM - E - 200, fan stand I - 5m vanaf unit gemeten in een ruimte van 1500m3).
De ingebouwde bewegingssensor activeert het luchtgordijn wanneer dat nodig is, dat maakt dit luchtgordijn onderscheidend. Met de bedieningsschakelaars aan de zijkant van het apparaat, is de eindgebruiker eenvoudig in staat om de luchthoeveelheid [m3/h] en het vermogen [kW] aan te passen naar behoeften.

Het luchtgordijn is verkrijgbaar in een elektrische en watergevoede uitvoering. De afmetingen zijn 1-1,5 en 2,0 meter met een capaciteit tot maximaal 12 kW. De standaardkleuren zijn mat wit en zwart.
Dit luchtgordijn is de perfecte scheiding tussen het binnen- en buitenklimaat.
Met het FLOWAIR SLIM luchtgordijn wordt het aansluiten, afstellen en onderhouden van een luchtgordijn nog eenvoudiger!