Technische Unie start een podcast

Geplaatst op 05 december 2019 door Redactie

De podcasts van Technische Unie nemen luisteraars mee in de wereld van de installatietechniek en industrie. Ze bespreken onderwerpen die spelen in de dagelijkse praktijk, geven voorbeelden en ook tips.

De afleveringen

1. Verlichting is méér dan alleen licht
Goede verlichting is belangrijk. Of u nu een woonhuis, openbaar gebouw, school of industriële omgeving verlicht. Verlichting beïnvloedt de sfeer, productiviteit én veiligheid. In deze podcast neemt Lichtadviseur Friggo de Vries ons mee in de wondere wereld van verlichting, want verlichting is méér dan alleen licht.

2. Energielabel C. Bent u er blind voor?
U heeft er vast al over gelezen: vanaf 1 januari 2023 moeten alle bedrijfspanden groter dan 100m2 verplicht energielabel C hebben. Voldoet een pand hier niet aan, dan mag het na die datum niet meer als kantoor worden gebruikt. De maatregelen die u als eigenaar moet treffen om te voldoen aan de labelverplichting, verschillen per pand. In deze podcast vertelt EPA-U-Adviseur Erik Bek alles over de energielabel C-verplichting.

3. Vraag aan de expert: hoe ga je zuinig om met perslucht?
Ruim 30% van het totale energieverbruik in ons land is afkomstig van de industrie. Deze bedrijfstak levert daarmee een grote bijdrage aan de uitstoot van CO2. Dat moet anders! In deze podcast deelt vertegenwoordiger Bauke Span alles wat u móet weten over energiemanagement in de industrie en waarom zuinig omgaan met perslucht loont.

Luisteren maar!

De podcasts, die elk 10 à 15 minuten duren, zijn te beluisteren op:
• Spotify
• Podcasts (Apple)
• Stitchter (Android)
• Overcast
• Google Podcasts
• YouTube

U vindt de podcasts ook op tu.nl/audio.

Meer informatie?

Kijk op tu.nl/audio of neem contact op met Suzanne Tiemessen: s.tiemessen@technischeunie.nl

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement