Gezond hygiënisch comfort met een corrosievrije luchtverdeeloplossing

Geplaatst op 19 februari 2020 door Redactie

Toen het vakantiepark, Blauwe Meer in Lommel, België, het zwembadgebied vernieuwde, werd FabricAir geselecteerd om een tochtvrije oplossing te leveren op basis van hun unieke corrosievrije luchttechnologie.

Bij het ontwerpen van deze op maat gemaakte luchtverdeeloplossing zijn alle beïnvloedende factoren, incl. de zeer corrosieve omstandigheden gecreëerd door de vochtigheid en chloordampen, overwogen.

Naast het waarborgen van een gezonde binnenluchtkwaliteit, werd de luchtstroom gebruikt om de oppervlakken van de glazen wanden en het dak te vegen om condensatie te voorkomen. Dit minimaliseert problemen met schimmel en rot.

Aanzienlijke kostenbesparingen werden gerealiseerd dankzij de nauwe samenwerking tussen de installateur, Snoeks en FabricAir.

Het kleurenschema dat door de klant is geselecteerd, benadrukt het kanaal op een vrolijke manier en maakt het publiek duidelijk dat rekening is gehouden met hun comfort en gezondheid.

De gebouweigenaar is tevreden met het resultaat: “Het binnenklimaat in het zwembad is in perfecte staat. Gasten kunnen volop genieten van een aangenaam en gezond binnenverblijf.”