Renovatie & Transformatie

  • Wanneer 14 tot en met 16 mei
  • Waar Brabanthallen Den Bosch
  • Openingstijden Dagelijks van 10.00 uur tot 17.00 uur

Renovatie & Transformatie

Renovatie & Transformatie is slechts toegankelijk voor professionals en interessant vanwege haar marktconforme afspiegeling op de vloer en omdat zich een relevante kennisprogrammering afspeelt. Toegang, ook tot de gelijktijdige beurzen MONUMENT en HOUTBOUW, is gratis bij tijdige voorregistratie.

Bent u aannemer, installateur, adviseur, architect, interieurbouwer, calculator, werkvoorbereider, gebouwbeheerder, energie-expert of uitvoerder? Werkt u voor een schilders- of onderhoudsbedrijf, corporatie, VvE of overheidsinstantie? En bent u betrokken bij renovatie en/of transformatie Dan is dit hét event voor u.

Gelijktijdig met MONUMENT en HOUTBOUW

Renovatie & Transformatie wordt gelijktijdig en op dezelfde locatie gehouden als de vakbeurzen MONUMENT en HOUTBOUW, die gaan over beheer en onderhoud van monumentaal vastgoed en over de toepassing van hout in de bouw. Bezoekt u Renovatie & Transformatie, dan heeft u ook gratis toegang tot MONUMENT en HOUTBOUW

Gratis toegang bij tijdige voorregistratie

Bezoeken is gratis voor professionals bij tijdige online voorregistratie. Een ticket regelen kan vanaf dinsdag 19 maart 2024.
Een kaartje aan de deur kost € 30,- incl. BTW.

Meer agenda

Toegang tot 3 beurzen:

  • RENOVATIE & TRANSFORMATIE (over efficiĆ«nt en omgevingsvriendelijk renoveren)
  • MONUMENT (monumentaal vastgoed)
  • HOUTBOUW (hout- en hyride bouwoplossingen)