Conferentie Bits, Bricks & Behaviour

  • Wanneer donderdag 22 november 2018
  • Waar Supernova zaal van Jaarbeurs Utrecht
  • Openingstijden Nog niet bekend

Conferentie Bits, Bricks & Behaviour

Bits, Bricks & Behaviour 2018, dat op 22 november in de Jaarbeurs Utrecht wordt gehouden, is hét event voor vastgoedmanagers, eigenaren, projectontwikkelaars, leveranciers, technische specialisten en installateurs die zich bezighouden met gebouw automatisering. Nog meer dan de voorgaande edities ligt de focus op techniek, de laatste ontwikkelingen en inspirerende verhalen.

Het programma van Bits, Bricks & Behaviour richt zich op kennisoverdracht in techniek (Bits), gebouwen (Bricks) en het gedrag en toepassingen bij eindgebruikers (Behaviour). Deze drie thema’s zullen in de vorm van drie tracks ingevuld worden tijdens het lezingenprogramma.

De programmacommissie werkt nog aan de invulling van het definitieve programma, maar vragen die aan de orde zullen komen zijn: welke invloed heeft technologie op de bouw- en vastgoedsector? Wat zijn de voordelen gebouwautomatisering voor stakeholders? Hoe bevordert gebouwautomatisering meer productiviteit en minder bedrijfsuitval? En op welke manier kun je met behulp van technologie een gebouw een andere functie geven? Ook andere thema’s komen aan bod. Denk aan Internet of Things, cyber security, datascience, kunstmatige intelligentie en rendement.

Bits, Bricks & Behaviour vindt tegelijk plaats met Smart Homes & Intelligent Buildings, georganiseerd door Jaarbeurs. Bezoekers hebben toegang tot beide programma’s en de gemeenschappelijke informatiemarkt.
Hou https://fhi.nl/conferentiegebouwautomatisering/ in de gaten voor het laatste nieuws en gratis registratie.

Kennisoverdracht in:

  • techniek (Bits)
  • gebouwen (Bricks)
  • gedrag en toepassingen bij eindgebruikers (Behaviour)