CLAIRE congres

  • Wanneer 7 februari 2024
  • Waar Zoetermeer: Binnenklimaat Nederland – Bouwhuis
  • Openingstijden van 13.00 – 18.00 uur

CLAIRE congres

Begin 2024 is het zo ver. Dan organiseert het onderzoeksproject CLAIRE zijn eerste congres. CLAIRE staat voor ‘clean air for everyone’. In dit project onderzoekt een consortium onder leiding van de Universiteit Utrecht de mogelijkheden die ventilatie en luchtreiniging in binnenomgevingen bieden om de negatieve gevolgen voor gezondheid en welzijn van ziekteverwekkers in de lucht te beperken.

Het thema van dit congres: Bruggen bouwen tussen onderzoek en bedrijfspraktijk. Wat heeft de eerste helft van het onderzoek opgeleverd en hoe kunnen bedrijven, scholen en zorginstellingen daarmee uit de voeten? Wat leeft er nú in de bedrijfspraktijk en wat kun je in de tweede helft van het project van ons verwachten? Je hoort erover én kunt erover meepraten!

Het congres op 7 februari 2024 is een mooie kans om bijgepraat te worden over het onderzoek, kennis te nemen van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en in contact te komen met onderzoekers, bedrijven en professionals uit zorg- en onderwijspraktijk.

Meer agenda

Voor wie

  • Onderzoekers en innovators bij universiteiten, kennisinstituten, bedrijfsleven en (zorg)instellingen
  • Bestuurders, facilitair managers, kwaliteitsfunctionarissen en front office professionals bij (basis)scholen en instellingen voor ouderenzorg
  • Professionals en bedrijven in ventilatie en luchtreiniging