Beleef techniek 2019

  • Wanneer 11 t/m 13 april 2019
  • Waar Bouw & Infra Park in Harderwijk
  • Openingstijden zie website

Beleef techniek 2019

11, 12 & 13 april 2019 vindt op het Bouw & Infra Park in Harderwijk ‘beleef techniek 2019’ plaats, een uniek en interactief seminar met als doel om werkzoekenden en jongeren enthousiast te maken voor een loopbaan in de bouw, infra & techniek. Beleef techniek 2019 is een initiatief van Komindebouw.nl & het Bouw & Infra Park.

Initiatiefnemers Michel van der Made, Dennis Grimbergen (beiden van Komindebouw.nl) en Erik Kerssies (Bouw & Infra Park) vertellen: ‘Veel bedrijven in de sector hebben moeite met het vinden van gekwalificeerd personeel. Tijdens beleef techniek 2019 creëren we een plaats voor ontmoeting tussen werkgevers en werkzoekenden/studenten en snijdt het mes dus aan twee kanten. Werken in de bouw, infra & techniek biedt zoveel meer mogelijkheden dan je op het eerste gezicht denkt. We willen veel aspecten laten zien én laten ervaren tijdens beleef techniek 2019.’

Gedurende de drie dagen presenteren meer dan 100 professionele, betrokken en bevlogen werkgevers uit de sectoren bouw, infra en techniek zich. Denk aan ingenieursbureaus, installatiebedrijven, aannemers en schilders, maar ook opleidingen, overheden en brancheorganisaties presenteren hun mogelijkheden. Dit doen ze op een beursvloer binnen, maar ook buiten door middel van interactieve demonstraties en workshops.

Via de website: www.beleeftechniek.nl blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen en het programma en kun je je ook aanmelden als standhouder.

Meer agenda

Beleef techniek 2019

  • topsprekers
  • workshops
  • netwerken