Alpentocht 2017

  • Wanneer woensdag 6 t/m zaterdag 9 september
  • Waar Oostenrijk - Tiefenbachgletscher / Sölden
  • Openingstijden

Alpentocht 2017

Werk je in de installatiebranche en houd je van fietsen, wandelen of hardlopen? En wil je graag jouw steentje bijdragen aan een goed doel? Dan is de Alpentocht iets voor jou!

In september 2017 beklimmen sportievelingen weer de Mont Ventoux in Frankrijk en de Tiefenbachgletscher in Oostenrijk. Een weekend lang zwoegen en zweten, terwijl iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft: Samen strijden voor fantastische goede doelen. Het geld dat wordt opgehaald met dit bijzondere evenement wordt aankomend jaar besteedt aan Cliniclowns, de huizen van HomePlan en Fight Cancer.

Zesde Editie

Inmiddels gaat Alpentocht alweer het zesde jaar in en zijn ze gegroeid tot een mooi evenement. Zij hebben alleen niet als doel om een te groot evenement te worden, omdat ze de persoonlijke touch van het evenement willen behouden. Omdat ze wel enorm gegroeid zijn, hebben ze besloten om als oplossing een tweede weekend toe te voegen. Hierdoor hebben de deelnemers nu keuze uit twee locaties.

De bergen van Alpentocht

Tiefenbachgletsjer in Oostenrijk (06-09 t/m 10-09)
Voor het eerste jaar gaat Alpentocht naar Solden in Oostenrijk. De weg naar de Rettenbachgletsjer is de hoogst geasfalteerde straat van de Alpen! Met een gemiddelde stijging van 10,5% en een lengte van 14 kilometer is dit een echte kuitenbijter! Voor bedrijven uit de installatiebranche zijn nog enkele plaatsen vrij!


Mont Ventoux in Frankrijk (20-09 t/m 24-09)
Inmiddels krijgt de Mont Ventoux voor het derde jaar de kleuren van Alpentocht. Een locatie waar de deelnemers van afgelopen jaren zich inmiddels helemaal thuis voelen. Samen met verschillende partijen maken ze er een mooi Frans feestje van!

meer agendaitems

Samen bergen verzetten voor goede doelen!

  • Cliniclowns
  • HomePlan
  • Fight Cancer