Aanraakvrij spoelen voorkomt besmetting met o.a. Covid-19

Geplaatst op 01 september 2020 door Redactie

Dankzij de aanraakvrije bediening van wc’s en urinoirs wordt besmetting en overdracht van bacteriën en virussen voorkomen. TECE levert hiervoor verschillende oplossingen, zowel voor particulieren als voor openbare toiletruimten. De aanraakvrije bedieningsplaten van TECE combineren maximale hygiëne met een esthetisch design en gebruiksgemak.

Voor wc’s levert TECE de TECElux en TECElux Mini, beiden met een front van echt glas. Het voordeel van beide producten is dat het front geen naden heeft waarin vuil en bacteriën zich kunnen ophopen. Het aanraakvrij spoelen geschiedt met de sen-Touch. De werking is heel eenvoudig. Als een persoon in de buurt van het toilet komt lichten de contouren van de bedieningstoetsen op. De spoeling wordt geactiveerd door een hand voor de toetsen te bewegen. Aanraakvrij, dus hygiënisch en veilig!

Nieuw: TECEsolid aanraakvrij

Als aanjager van innovaties voor het toilet, introduceert TECE de elektronische wc-bedieningsplaat TECEsolid. Een elegante en waterbesparende wc-bedieningsplaat die in het bijzonder geschikt is voor openbare ruimtes. Bij TECEsolid wordt voor het eerst een innovatieve sensor uit de cameratechnologie gebruikt voor het activeren van de spoeling. Deze nieuwe sensor meet afstanden veel nauwkeuriger dan een conventionele infrarood sensor en kan onderscheid maken tussen bewegingen in de ruimte en hand- en zitposities. Zo wordt onbedoeld spoelen voorkomen. Wanneer een persoon in het herkenningsbereik van de bedieningsplaat komt lichten de knoppen op. Als de gebruiker vergeet om te spoelen, wordt automatisch de veiligheidsspoeling geactiveerd. De nieuwe TECEsolid heeft een geïntegreerd programma voor hygiëne-/intervalspoeling en kan worden geprogrammeerd via een app.

Design ook voor urinoirs

Ook openbare toiletruimten zijn een visitekaartje, zeker bij hotels, cafés, restaurants en ziekenhuizen. De serie TECEfilo-Solid urinoirbedieningsplaten met infrarood sensor zijn bijzonder interessant dankzij het elegante design, de robuuste constructie en de aantrekkelijke prijs. De TECEfilo-Solid is verkrijgbaar met een metalen, glazen of kunststof front. Het design van het front past bovendien zeer harmonieus bij de verschillende TECE wc-bedieningsplaten, zoals bij de series TECEsquare, TECEsolid en TECEnow.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement