Innovatief systeem voor gestandaardiseerde gereedschapsopname

Geplaatst op 05 december 2016 door Redactie

De vakman werkt steeds vaker met oscillerende multitools omwille van hun veelzijdige toepassingen zoals zagen, snijden, schrapen, doorslijpen, frezen en polijsten.

Er zijn diverse merken multitools in de markt met allemaal hun eigen accessoires. Daarom hebben Bosch en Fein hun krachten gebundeld en begin 2016 introduceerden zij Starlock, een gestandaardiseerd gereedschapsopnamesysteem compatibel met vele merken. Berner volgt deze trend en introduceert deze maand de Starlock accessoires onder private label.

Het gepatenteerde Starlock opnamesysteem werkt betrouwbaar met elektrische multitools die een 12-punts opnamesysteem hebben. Door de 3-dimensionale geometrie is de Starlock accessoire in staat een nog hoger prestatieniveau te bereiken dan vorige systemen.

De talloze accessoires/opzetstukken kunnen moeiteloos en snel bevestigd worden, zodat werken met een multitool nu nog makkelijker en efficiënter wordt. Berner biedt 2 vermogensklassen: Starlock en Starlock MAX. Deze vermogensklassen verzekeren dat alleen het accessoire dat geschikt is voor de machine vastgeklikt kan worden.