16-09-2013 7:00

Itho Daalderop introduceert op de Energiebeurs in Den Bosch
(24 t/m 26 september) op stand G.093 in Hal 1 de door Ecoon ontwikkelde Booster warmtepomp BWP. Hiermee neemt Itho Daalderop het vermarkten van deze warmtepomp over van Ecoon. Wel blijft Ecoon als specialist op het gebied van laag temperatuursystemen nauw betrokken bij de projectrealisatie, markt-  en productontwikkeling.

De warmtepomp BWP combineert een laag energieverbruik en hoge energieprestaties (COP van 4,78 op de 2 kW uitvoering zonder voorverwarmer) met een hoog tapwatercomfort. Hierdoor zorgt de Booster warmtepomp BWP op een zeer efficiënte wijze voor warm tapwater in woningen die op  een laagtemperatuur of weersafhankelijk geregeld warmtenet zijn aangesloten. In combinatie met verschillende  goed geïsoleerde boilervaten kan legionellaveilig warm tapwater worden gemaakt in alle tapklassen en meer.

Voor hoog- en laagbouw, voor nieuwbouw en renovatie in diverse prijsklassen
De hoge COP van 4,78 (2 kW uitvoering zonder voorverwarmer) in combinatie met een zeer interessante prijsstelling zorgt ervoor dat dit product een goed alternatief is voor bijvoorbeeld warmtepompboilers. Met de Booster warmtepomp kan eenvoudig een capaciteitsvergroting (bijvoorbeeld CW6) gerealiseerd worden, die geen invloed heeft op het vastrecht of aansluitcapaciteit bij de eindgebruiker. Er bestaat zelfs de mogelijkheid, onder bepaalde omstandigheden, tot het koelen van de woning.

De Itho Daalderop Booster warmtepomp wordt geleverd in een thermisch vermogen van 1 of 2 kW. De maximale warm tapwatertemperatuur is 70°C. De Booster warmtepomp kan gebruikt worden in combinatie met een thermische voeding (bron) van +15  tot +40°C. Beide zijden van de warmtepomp zijn voor tapwater toegestaan. De warmtepomp is onderhoudsvrij.

Tevens is het de stilste Booster warmtepomp in zijn soort is en bovendien de kleinste. Handig is het formaat, waardoor plaatsing in een keukenkastje of meterkast geen enkel probleem is.
Dit alles maakt de Itho Daalderop Booster warmtepomp BWP ideaal voor woningen in diverse prijsklassen (voor nieuwbouw en renovatie en voor hoog- en laagbouw) en voor de meest uiteenlopende laagtemperatuurprojecten.
Tot slot biedt Itho Daalderop, net als op haar andere producten, 5 jaar garantie op de Booster warmtepomp.

Overige voordelen Booster warmtepomp BWP
Dankzij een Booster warmtepomp kan met een lagere aanvoertemperatuur van het collectieve systeem worden volstaan. De opwekking kan daardoor gevarieerder en duurzamer. Bovendien is er een aanzienlijk reductie van transport- en stilstandsverliezen ten opzichte van hoog temperatuur warmtenetten.

Itho Daalderop
Schiedam
www.ithodaalderop.nl
010 - 427 85 37

16-09-2013 7:00

Veel van uw klanten zullen wellicht, puur op basis van prijs, voor een standaard paneelradiator kiezen. Met een Parada of Ramo kunt u ze echter voor een beperkte meerprijs de elegantie van vlakke paneelradiatoren bieden. Dat betekent voor uw klant niet alleen een stijlvolle en discrete look, maar ook een geïntegreerd buissysteem en onzichtbare bevestigingsbeugels. En voor u als installateur een voorgeïnstalleerde thermostaat en bijgeleverde wandconsoles voor een snelle en eenvoudige installatie.

Hoe exclusiever het product dat u verkoopt, hoe hoger uw winst. U hoeft zich bovendien niet te bekommeren over de administratieve afwikkeling. U hoeft enkel uw eindklant een cashback voucher te geven voor elke Parada of Ramo die u installeert. De eindklant stuurt de ingevulde voucher, de installatiefactuur en de barcode(s) (op verpakking) naar Radson en vervolgens storten zij het geld rechtstreeks op hun bankrekening.

Dit is een tijdelijke cashback-actie voor de particulier, waarmee u als installateur uw verkopen met een hogere winst een boost kunt geven. U kunt alle voorwaarden betreffende deze actie terugvinden op www.radson.com/cashback.

Actieperiode: 15-09 t/m 15-12-2013

Radson
Zonhoven (B)
www.radson.com
0032 -11 81 31 41 

<< September 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Het vakblad ontvangen?

Installatie Totaal is het magazine voor installerende bedrijven en adviseurs. Boordevol nieuws uit de installatiemarkt, technische artikelen, productinformatie, interviews en bedrijfsnoviteiten.